Uppdragsfotografering av Marcus Johansson

1 september, 2016

Fest och event: Med känsla för stämning, uttryck och timing använder jag min speciella kamerateknik som tar dig med på resan!

Loveboat kryssning 2016

Loveboat kryssning 2016

Företags porträtt: Stilrent och enkelt utan krusiduller eller helt i linje med kundens önskemål: I studion kan vi åstadkomma det mesta och lägga energi på rätt uttryck som förmedlar budskapet kunden vill ge sina blivande klienter.

Brottmålsadvokat Charlie

Brottmålsadvokat Charlie

Arkitektur & Interiörer: Med full koncentration skapar jag visuellt kraftfulla bilder med millimeter precision i bildkomposition!

Brf Södertorn

Brf Södertorn

Industri: Berättande och informativa bilder ur skarpa situationer på plats i fabriken används som referensbilder för att återge högsta förtroende.

Avlastningsverktyg från Techneo på Volvo Eskilstuna

Avlastningsverktyg från Techneo på Volvo Eskilstuna

Kommersiella bilder: Med min erfarenhet från Reklambyråbranschen och mångsidiga kompetens inom fotografin brinner det alltid ett ljus av kreativa bildidéer!

Skivomslag för musiker Stigge

Skivomslag för musiker Stigge

Produktfotografering Mat: Här är en beställning från Happy Chicken till deras nya fast-food restaurang i Högdalen. Tillsammans med Matstylist och Art director byggde vi upp en studio i restaurangen för att snabbt och nödvändigt kunna fotografera ny friterade rätter med samma krispighet som kunden får den på tallriken.

7197-Scampi-sallad

Omslagsbilder för reportage: På uppdrag av en tidning i Paris skulle jag skapa en omslagsbild med Rikard Wolff i och med utnämning till riddare av franska Hederslegionen.

4763-Rikard-Wolff-Ny

Sport & Action: Med min inövade teknik som jag hämtar ur Gatufoto applicerar jag mycket fart och rörelse i olika sammanhang för påverka till mer levande bilder!

Midnattsloppet i Stockholm

Midnattsloppet i Stockholm

Downhill Hammarbybacken

Downhill Hammarbybacken

Företegsbilder kommersiella

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.