Verksamhetsbilder av företaget som konst

Publicerat

Här är en bild från Pappersbruket i Skutskär en så kallad satellitkylare fick jag lära mig att den heter.

Det är otroligt spännande att dokumentera och fotografera olika verksamheter med berättande och spännande snygga bilder som snarare skapar nyfikenhet än levererar självklara svar till betraktaren.
Utöver era önskemål på bilder försöker jag alltid göra egna tolkningar av verksamheten som faktist oftast slutar med att beställaren väljer det senare ur materialet. Bilder som används flitigt i trycksaker och webb informativt och kommersiellt och i många fall även som dekoration på väggar.

Jag plåtar väldigt brett och tar därför med mig bild idéer från en rad olika brancher där jag vänder och vrider på det mesta men behåller en slags verklighetsförankring som återskapar trovärdighet av äkta vara. Jag kan som exempel fotografera ett sterilt kontorlandskap och återge det som en riktigt häftig bildutställning, en spännande resa och fest för ögat!

I mini galleriet till höger här ser ni fler exempel från industrin.

Kontakta mig så lämnar jag ett konkret förslag med fast pris eller så prövar ni ett av mina erbjudanden här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.