Öva gatufoto på semestern!

Publicerat
Dublin Street Photography

Använd energin då du är nyanländ på platsen. Alltid enklare att integrera och vara nyfiken första och kanske andra dagen av någon anledning. Se till att din kamera syns ordentligt och visa dina avsikter tydligt. Alla locals ser att du är på besök och hjälper gärna till om du frågar!

Dublin Street Photography

Köp aldrig en kamera som du inte kan tänka dig att släpa på vid alla tillfällen. Se till att den alltid är inställd och tillgänglig. Använd bara kameraväska när du reser och inte när du promenerar runt. Stoppa linsskyddet i fickan om du prompt måste ha det med ut. Lär dig att inte stänga av kameran mellan varje bildtillfälle så att den alltid är Standby!

Gör alltid bilden du ser och analysera efteråt. Att fundera i fotograferingsögonblicket på om det är en bra bild eller ej är ingen bra reflex.

De bästa gatubilderna kommer från förberedda fotografer som alltid ser möjliga berättelser i vardagen där de befinner sig.

Fotograf Marcus Johansson

Ps. Vill du lära mer och förstå vilka kunskaper som hjälper dig bli bättre fotograf? Häng med på min workshop i Stockholm 17-18 Augusti. Ta med dig en vän gratis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.