Bästa bild Juni 2014

Publicerat
Clarion hotell Arlanda
Clarion hotell Arlanda

Juni med med midsommar och fotokurs i skärgården samt tidig semestster

Tillbaka till Årets bild som nu har kommit till Juni månad då det blev för svårt för mig att bara utse en årets bild. Förhoppningen är att denna presentation av bilder från månad till månad skall klargöra vilken bild som till slut blir den utvalda.
När jag genomsyrar bildarkivet fastnar jag hela tiden i bilder från min mat och vin resa som tog sin början i slutet av månaden men tänker sedan rationellt att jag kanske behöver återkomma till dessa bilder för Juli.
Nåväl, Det är emellertid en professionell bild som återkommer i mitt sökande och det är den ni ser presenterad här ovan. Storebrand hade precis köpt den nybyggda fastigheten Clarion Hotell i
Arlanda och bad mig göra några snygga bilder i samma stil som tidigare fastigheter runt om. Man gör ju vad man kan för att planera ljus och himlar med det finns inga garantier för att det sammanfaller perfekt med ditt fotograferingstillfälle. Den här gången gjorde de det och min kännedom om fastighetens karaktär var klar!

Därför sticker den här ut och får bli Junis bästa professionella bild 2014!

Ps Klicka upp bilden för att se den korrekt och vill ni se de tidigare månadsbilderna så är det bara att skrolla neråt Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.