Bästa bild Mars 2014

Publicerat
LeanOn IT
LeanOn IT

Mars är ett löfte om att våren nalkas runt hörnet, vi får kontakt och känner vittring framåt slutet av månaden.

När jag ögnar igenom mina arkivrubriker präglas Mars månad av porträttfotografering för företag. Kurser och undervisning når fullt ut och jag inleder nya spännande samarbeten med SRV och SPP för att nämna några som kan vara bekanta för er.
Bästa bilden så här med en titt i backspegeln måste bli en kreativ bild som växer sig allt starkare i sin övertygelse och ger mig den fantasifullhet som jag tycker att en kreativ bild bör ha.
Bilden kom till efter att kunden givit mig fria tyglar med att skapa en bild som kunde lyfta deras hemsida och verksamhet till något mer visuellt attraktivt. Efter att de sett denna bild ångrade dom sig och ville få en berättande bild från deras datasal med människor i arbete på sina skrivbordsplatser.

För mig speglar den här bilden ett löfte om framtid, kontroll, målmedvetenhet, Geografiskt intressant arbetsplats som tyder på framgång och medveten struktur med en nypa känsla för konstärligt bildspråk och en smula humor som understryker en självsäker ödmjukhet där man vågar lita på kunskap utanför den egna kompetensen. -Oj,oj där fick jag allt till det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.