Bygga upp ett porträtt.. Fototips

Publicerat

8789-Havis-serios

Här är en tjej som älskar att bli fotograferad!
Hon har så mycket energi att det blir svårt att hitta det som känns naturligt och gör sig hyggligt på bild och jag talar inte om utseende.
Till saken hör att jag har fotograferat henne halvt om halv tidigare lite mer under spontana förhållande tillsammans med vänner.

8718-Havis-naturligt-glad

Så nu när hon är på besök får jag leva upp till mitt löfte om att göra en seriös insats av ett roligt och meningsfull porträtt, -vad nu det betyder? Eftersom jag känner hennes överdrivna glädje och energi vill jag försöka tona ner detta en aning och om möjlig får fram människan med glädje men lite mer balanserat och därefter komma tillbaka till den humoristiska läggning som finns där naturligt.

8688-Havis-mellan-poser

Så för att vänja henne vid mig och kameran gjorde vi en serie provbilder sent igår kväll, som vi sedan analyserade tillsammans. Vi fann nästan inga gemensamma bilder alls vad gäller tycke och smak.
Nå, idag gäller det! Vi skall försök spexa till det med någon styling och jobba med mera ljus och anstränga oss bäst vi kan med vikten kring att ha roligt. Hennes ide är att se snygg ut och min är att finna något som är kul och trovärdigt. Fortsättning följer…

8814-Havis-finger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.