Fashion-Model shoot Soho NYC

Publicerat

Nyinköpta kläder i Stockholm saknade jag bara passande skor som säkert skulle gå att finna på Manhattan. Jag och modellen hoppade på flyget och begav oss iväg på denna foto-shoot med höga förväntningar och fjärilar i magen inte minst.

Jag hade spikat tre miljöer där vi under 3 dagar skulle åstadkomma ett antal tuffa snygga bilder som skulle växa fram med tiden istället för att leva över en dag som omslagsbild. Det är en väsentlig skillnad i tänk och genomförande enligt min mening. Sedan ett antal år och besök hade några särskilda miljöer rotat sig fast i mitt val av miljöer på Manhattan.

För att lyckas behövdes en modell som arbetat med mig tidigare och känner mina krav och envishet med att få till bildspråk som är på pricken.

Mer om uppdragsfotografering här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.