Föreläsning Street Photography på Älvsjömässan i helgen

27 mars, 2019
Bild på en av mina monterväggar

Roligt att möta så många härliga Gatufoto entusiaster på Älvsjömässan i helgen trots att det inte var Fotomässa utan Vildmarksmässa. Jag var lite osäker och kände mig en smula malplacerad i sammanhanget måste jag erkänna. 3 fulla föreläsningar utav 5 är klart godkänt och kändes verkligen värt de drygt 800 timmars arbete som jag plöjt ner i materialet ni såg. Så stort tack för ert stöd och visat intresse som jag av alla kommentarer förstår blev ett ömsesidigt utbyte! Nu är jag en smula less och lite tom men tar strax upp kameran för nya bilder :) Jag vill även rikta ett stort tack till Crimson fotolabb som sponsrade mina foto original i 70×100 cm monterade på aluminium i Shadowbox //Marcus

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.