Foto grundkurs intensiv Bättre start och plattform finner du inte…

Publicerat

..någon annan stans. Ungefär så vill man ju kanske inte uttrycka sig, det låter så oödmjukt.

Jag träffar ständigt fotografer från samma branch här i Sthlm och ute i världens städer. Vi diskuterar, pratar och resonerar kring det här med utbildning, workshops och föreläsningar. Samtliga som jag fört ingående samtal med vill slå sig ihop med mitt företag, mina idéer och strukturer på ämnet. Vilket även de Största aktörerna här på hemmamarknaden tagit efter och i viss mån plankat. Vilket naturligtvis är ett väldigt gott kvitto på att mina metoder fungerar!
På folkuniversitet bedriver jag fler fotokurser än någon annan fotograf kommer i närheten av och det beror till stor del på mun till mun metododen, det är iaf vad som sägs från deltagarna vid uppropen. Vill du ta del av flera kommentarer från kursdeltagare så klicka på länken i högerspalten.

Nu På Onsdag har jag gratis föreläsning om streetphotography på folkuniversitetet och ett par platser lediga till Grundkursen på Lördag som går i min regi!

Välkommen till Roliga & Genomtänkta fotokurser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.