Fotokurs på Skansen Höstlovet 27-30 Okt

Publicerat

Jag besökte Skansen för att reka inför min nya fotoworkshop.

Efter entrén kunde jag notera uppmaningar om att hålla avstånd både i marken och från högtalare. Det glömdes snabbt bort då jag fick syn på den här lilla krabaten. Med stora gluggen fick jag en hygglig bild på behörigt avstånd som gjord mig glad. Ekorren vände sig mot mig hoppade ner från räcket och kom springande mot mig. Tyvärr kom den då under när gränsen för mitt objektiv. Förvånad blev jag och alla andra besökare runt om när han lägger en tass på min ena sko, tittar upp och granskar mig, klättrar sedan upp för benet och jackan och sätter sig bekvämt på min axel och viskar något i mitt örat, försvann ner och in i buskarna till min och de andra besökarnas förtjusning

Lite häpen över ekorrens brist på distans kom sedan den här Talgoxen och närmade sig så jag trodde att han skulle landa på huvudet då han hovrade strax ovanför under en längre stund. Satte sig med en menande blick och kallade på sina vänner. Fem talgoxar snurrade runt mig och följde efter då jag försökte gå vidare. Vad är det som händer tänkte jag?

Kommer fram till Vargarna och får omedelbart en blick från den här vargen som sedan fick korn på något annat.

Vänder mig till den motsatta hagen för att se om det är möjligt att skymta någon Djärv? Och direkt kom han lufsandes rakt mot mig!

Björnen besökte jag strax efter och den visade tydligt att jag skulle respektera distansen i rådande tider och så blev det ?

Till Höslovskursen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.