Fotoworkshops utomlands nu närmast

Publicerat

Barcelona Arkitektur – Street & Beach – Porträtt 2012

Den här kursen kommer att bli det häftigaste som du kan tänka dig!

Att gå från arkitektur till gatuliv vässar din fotografiska förmåga på alla vesäntliga områden till att bli en mycket bättre fotograf.
Arkitektur lär dig mycket om att ta ut bildrum, skapa balans mellan olika ytor och nivåer, låta linjer och ljus förföra, tänka kreativt och kvalitativt samt utföra fotografering som en yrkesfotograf.
Den här kunskapen tar dig sedan vidare till gatan för att fånga gatulivet spontant och kvalitativt. Här får du utöka din förmåga att “se” möjliga motiv och att förutse händelser och ögonblick och i samma stund föreviga det till ett tvådimensionellt foto! Det ställer sina krav på fotografen! Dagen efter fortsätter vi på samma sätt men förflyttar gatan till stranden och dess aktiviteter.
Tredje dagen benar vi ut vad ett porträtt består av och hur de olika pusselbitarna bör användas så att ni förstår skilnaden. Därefter Skall vi använda oss av båda dagarnas erfarenheter och samanfläta de kunskaperna med konkreta övningar till spännande och snygga porträtt!
Efter kurstid kommer vi att erbjuda kvällsfotografering, Pub besök och självklart att äta och umgås för den som önskar! Så brukar det gå till och nästan alla vill fortsätta att ha roligt, det är bara att konstatera från tidigare fotokurser utomlands!

Berlin Street & Nightstreet 2013

Torsdag 28/2 Startar från hotellet 09:30 med genomgång över frunkustbuffe för den som vill äta. Vi ställer upp alla frågor kring gatufoto diskuterar och ger er goda råd som gör det enklare att våga mera. Därefter mjukstartar vi dagen med grunderna för vad som sedan skall bygga snygga och spännande bilder i urbana miljöer. Med tiden höjer vi ribban och utmanar med nya och utvecklande fotoövningar. Vi vistas i spännande platser som jag själv gillar och delar med mig av mitt sätt att fotografera och se på motiven. Det blir en del sköna pauser på mysiga ställen där vi kan ventilera, värma oss (om det är kallt) dricka något varmt eller kanske släcka törsten med något riktigt gott 🙂 Mitt på dagen äter vi såklart lunch också! Dagen slutar ca 17:00
Fredag 1/3 dag 2: Startar 13:30 över en gemensam lunch. det här passet använder vi inledningsvis med att gå loss på gårdagens kunskaper och förvalta pundet med lite mer avslappnad stil och en smula perspektiv. Här står det fritt att använda mig som bollplank och hjälp kring era egna fotoidéer tills det börjar skymma då vi tillsammans tar steget in i vad jag kallar för “Nightstreet” Riktigt spännande, snyggt och super roligt! Kvällen slutar officiellt ca 21:00

Fotokurser Kristihimmelfärsdhelgen 9-12 Maj 2013 i Paris.

Torsdag Maj Grundkurs intensiv (Kursavgift 1990 kr)
Fredag 10 Maj Streetphotography (Kursavgift 1990 kr)
Lördag 11 Maj Porträtt “On location” (Kursavgift 1990 kr)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.