Freedom skate in style New York City

Publicerat
Freedom skate New York City 02456/

Friheten att surfa fram på stadens gator har jag själv ägnat mig åt i många år! Den här tiopoängaren satte jag en kväll i Lower East Manhattan. Tillsammans med några vänner och fotograf legenden Glenn Capers hade vi avslutat en lång dag på Coney Island. Ganska trött och färdig med att plåta hänger jag kameran på axeln som ett sätt att bekräfta för mig själv att slappna av. När jag självklart går igång på några hjul som rasslar mot gatan någonstans i närheten. Min instinkt blir nyfiken och i samma stund ser jag miljön och bilar runt om och tänker att det finns potential för en tuff panorerad New-Yorkare på bräda. Jag greppar kameran och inser att jag måste ställa om Slutartid och ISO samtidigt som jag springer och tränger mig fram mellan människor och bilar för att komma åt att ge den här möjligheten en chans till att bli en cool bild. -Där satt den, Tre exponeringar varav en perfekt! Miljön och farten finns där och känns, Killens kläder och framför allt hans kroppshållning gör att vi som åkt bräda ser och känner att han har full kontroll och att han därför kan bjuda på att göra det med stil – Freedom! Pris för ett signerat original finner du här.. Fotograf Marcus Johansson (icepic)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.