Icepic Fotograf Marcus Johansson

Arkitektur Fine Art Fotografi

Fotograf Marcus Johansson (icepic)

Fotografier av byggnader och platser gjorda för väggkonst som tavlor eller fondtapet.

Min brinnande passion och intresse för häftiga bilder och dess budskap sammanfattas här nedan med syfte att dela med likasinnade nyfikna och erfarna ögon.

Fotograferingstekniken går ut på att finna grafiska mönster och linjer i motiven och ibland låta dess karaktär vara mer sekundär. Jag låter mig gärna inspireras av kända platser och byggnader men även sådant som jag av någon anledning ser med kärlek eller intresse på. Genom att ibland tona ner de självklara bildelementen vill jag försöka skapa utrymme för alternativa tolkningar som med betraktarens fantasi kan varieras  från gång till gång och därmed kanske undgå att på längre sikt bli för estetiskt tjatiga.

Allt utgår från att uppleva motivet i verkligheten till att ett fruset fotografi (ögonblick) skall fungera på väggen och ge betraktaren långsiktig och meningsfull underhållning.

//Marcus

Priser varierar mellan 8-15000 kr. för A1 storlek. Ram och montering tillkommer. Originalfoto signerat i begränsad upplaga om 7 eller 11.

Ps.Söker ni unika fotografier att inreda med på företaget så hjälper jag gärna till med att ta fram snygga och dynamiska fotografier som fungerar tillsamman med någon slags gemensam nämnare! Jag har mycket fler bilder i arkivet och skapar även nytt utifrån särskilda förutsättningar och önskemål.

Galleriet här nedan kommer att varieras så det finns all anledning att gå in och spana lite då och då. Klicka upp bilden som stor så den kommer fram i sin helhet vilket blir ett helt annat intryck!