Inred restaurangen med fotografier

Publicerat

av icepic – fotograf Marcus Johansson

Snygga berättande bilder som inredning bjuder besökarna på en resa till matens ursprungsland och kultur.

Just nu sitter jag och går igenom bildarkivet från Vietnam. Bara för några veckor seden har jag noterat ett par nya matställen på Södermalm i Stockholm. Och det senaste åren har den trenden vuxit.

Jag kan hjälpa er välja ut fotografier som har ett genomgående berättande med snyggt och proffsigt inramade som matchar i färg, gråskala i anpassade storlekar som lyfter fram kultur med levande bilder av människor och stämningar ur verkligheten. Prisexempel för min hjälp och ett tiotal inramade fotoposters av hög kvalitet ca 12000 kr.

Tanken är att få ut mina bilder för andra att glädjas åt. På så vis skapar vi ett gemensamt utbyte till självkostnadspris. Jag får ut mitt namn med min fotografiska kunskap och ni får en inredning med unika bilder.

Hör av er till mig så prövar vi denna win-win deal medans möjlighet finns. //Marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.