Konstgräs i city SÅLD

Publicerat

Mats från Göteborgskrokarna köpte Nr 1. av 7

Under 3 års tid har jag besökt den här delen av centralen i Stockholm fascinerade av miljön och dessa ljuspaneler som föreställer 10 tusentals olika grässtrån har det blivit många gatufoton här. Det är fortfarande ett säkert kort med mina kursdeltagare i Gatufoto. Men så en blöt, grå och mörk dag i Mars 2021 gjorde jag den bilden som blev min favorit med motiv och miljö, i grafiskt snyggt uppbyggd bildkomposition.

Gratulerar Mast, så roligt att du hörde av dig efter min föreläsning i Göteborg för att köpa detta Street-foto som nu är levererad!

//Marcus

Avfotograferat original 1/7 i 70 x 100 cm på 325 grams papper av högsta kvalitet
Konstgräs i city Art 5084/21

Fler bilder i galleriet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.