New York 4 dagar foto workshop Sep 2019

Publicerat
Bowery Kursdeltagare in action NYC 2018

Under 4 avspända men intensiva dagar förvandlar och förädlar vi vår fotografiska kunskap till perfektion vid några utvalda tillfällen.

Med strukturerade och pedagogiskt uppbyggda fotoövningar får ni under några tillfällen 100% precision av vad som är möjligt att prestera med medvetna kameravinklar. Denna kunskap och insikt öppnar således dörren till mer kreativ bildkomposition som ofta gränsar till brytpunkter kring vad som fungerar med bibehållen balans.

Precisionsövningarna kommer inte att ältas under dessa dagar för vi skall ha roligt tillsammans, men när ni väl smakat på vad som är möjligt blir det en plattform för er fortsatta utveckling.

NYPD Moment Street Photography NYC 2018

Programdagar och upplägg:

Dag 1 Visuell Kraft – Bildkomposition: Lär dig tänka och fotografera metodiskt. Med hjälp av balanserad bildkomposition lyfter vi fram essensen ur dina bildmotiv och visar vägen till mer kreativt bildspråk.

Dag 2 Street Photography: Fånga gatulivet utifrån ditt perspektiv. Låt mig inspirera och dela med mig av min långa erfarenhet. Samt resonemang och metoder som gör dig till en modigare fotograf. Här försöker vi använda oss av gårdagens teknik så långt det går men i stort handlar det om att våga göra de bild idéer som dyker upp!

Dag 3 Porträtt med modell i naturlig miljö: Porträttövningar som sätter fotografens precision i centrum så att du styr uttrycket du önskar förmedla. Vi sammanflätar de båda tidigare dagarnas insikter och erfarenheter med tillägg för att skapa intressanta och uttrycksfulla porträtt!

Dag 4 Bildanalys och feedback av era övningsbilder: Vi printar ut er digitala filer och tar plats på ett Café för att diskutera, vända och vrida på vad som är bra och vad som kunde göras bättre utifrån balanserade kompositionsregler samt kreativa brytpunkter. (Halvdag slutar ca: 13:00)

Ser fram mot några härligt spännande fotodagar tillsammans med er! Klicka här för att läsa mer om kursen

Fotograf Marcus Johansson

Vår modell Tanya Beau som gav deltagarna allt dom kunde önska under min ledning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.