Street Photography Älvsjömässan 22-24 Mars 2019

Publicerat
“Kreativ”
Street NYC

Förra årets visning blev en succé som jag inte kunde föreställa mig. Foto & Filmskolan bjöd in mig till Explore Outdoor mässan som en kontrast till Naturlivet med den gemensamma nämnaren Fotografi. Kunde då inte tänka mig att Street-bilder skulle fånga så stort intresse men å andra sidan delades den av Fotomässan. Vi får väl se hur det blir i år? Givet är att jag tänker dela med mig av senaste årets fångst från gatan. Dela med mig av tänk och resonemang samt belysa väsentligheter som mina bilder grundar sig på.

“Timing”
Street NYC
“Kontak & Nävaro”
Street Hong Kong

Föreläsningen är gratis och det kommer även finnas kortare workshops Här finner du program och tidpunkter

https://www.exploreoutdoors.se/program/scenprogram-foto-filmskola/fotografera-street?sc_lang=sv-se

Varmt välkommen

Fotograf Marcus Johansson

(Grundare av Street photography workshops i Sverige)

2 svar på ”Street Photography Älvsjömässan 22-24 Mars 2019”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.