Produktfoto lär dig mycket om generell fotografering

Publicerat

Det här är en perfekt fotokurs för dig som vill utvecklas i hemmets mysiga värme i vinter!

Jag skräddarsyr kursen efter behov din utrustning. Med enkla medel kan vi skapa proffsiga bilder som håller för T ex Online shop eller fotogalleri. Kunskaper är detsamma och mer avancerad utrustning lämpar sig då du skall fotografera professionellt och behöver kunna vara väldigt rationell och snabb med att bygga upp ljussättning och miljöer med bakgrunder osv..

Kursupplägget är privat och skräddarsytt med en dag som utgångspunkt. För dig med ambitioner kan det vara lämpligt att göra hela produktionscykeln med T ex kamerateknik – Ljussättning – samt Bildbehandling till färdig bild för tryck eller publicering. Jag rekommenderar 2-3 sammankomster för att förankra dessa kunskaper med högsta kvalitet.

Normalpris för en kursdag är 5800 kr. Moms tillkommer för företagsfakturering. 2021 firar jag 20 år med fotokurser och har därmed ett jubileumspris på 3600 kr. för motsvarande. Vet du med dig att du vill göra detta under 2022 kan du före sista december köpa presentkort som gäller för hela nästa år alltså 3600 kr. per kursdag.

TILL KURSSIDAN

PRESENTKORT

Välkommen! icepic fotograf Marcus Johansson

Ps. Allt du kan lära dig om produktfotografering kan du naturligtvis använda för alla övriga tänkbara motivområden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.