Bästa bild November 2014

Publicerat
Vasabron i Stockholm
Vasabron i Stockholm

Denna morgon inser jag att den kreativa fantasin är till ända. Jag har med andra ord inte hunnit med att gå igenom bilder för November ännu.
Tittar jag på arkivrubrikerna så sätter det inte någon särskild prägel heller. En ganska grå månad överlag.
Höjdpunkten är att Wallenstam engagerat mig för att skapa en ny bildbank åt deras nya sajt med bilder som skall fånga deras verksamhet på ett mer mänskligt trovärdigt plan.
Ett steg som jag vill tro ligger helt rätt i tiden. Tanken är att vi skall skildra människan i deras miljöer för att få fram stämning och trivsel, Alltså bort från den ljussatta bildbyrå schablonen. Jag är klart hedrad över detta uppdrag och tycker det är fantastiskt spännande att få vara med och skapa vad jag tror kan bli en trend, -Vi får se…

Det vore väl enkelt att ta någon av dessa bilder som November bästa eftersom det var fantastiskt roligt att jobba med dessa glada och positiva modeller. Men det skulle bara gynna mitt egensyfte. En bra bild behöver enligt min mening beröra och den här sajten är ju publik, alltså behöver bilden vara tilltalande bra i sig självt.

Sådär, då är bästa bild för November 2014 satt med motiveringen att ett sådant trist och grått väder som vi haft i Stockholm så det blev den här Street-bilden hyggligt snygg och stilren en tidig morgon på väg till jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.