Bilder till salu

Publicerat

Sedan 2001 Har jag levererat streetbilder som konst till privatpersoner och företag som enstaka exempel och i kollektioner proffsigt inramade i upp till 70 x 100 cm. signerade såklart. Arkivet är så stort att jag även kan hjälpa till att skräddarsy bilder som för fram budskap och inriktning t ex business med kostymer och arkitektur som gör sig otroligt häftigt på väggen i Korridoren, receptionen eller på kontoret och liknande. Kontakta mig med era idéer och önskemål så tar jag ut några sköna bilder som förslag åt er!
Jag erbjuder halva priset vid köp av tre fotografier eller fler fram tom 31/5!

Fotograf Marcus Johansson

Se snygga och tuffa bilder här…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.