Bildjakt är som en fotobok

Publicerat

Där Du är huvudpersonen och får i uppdrag att genomföra alla fotoövningar och verkligen lära från hands on.

Distanskurs i fotografi genomför hemma eller där du väljer.

Pris 495 kr. Studietid och praktik 40-120 timmar. beroende på din ambition och hur mycket du vill lära dig.

Finns inget bättre sätt än att genom praktik tillgodose sig fotografiska kunskaper från professionell guidning vet jag efter 25 år som yrkesfotograf. //Marcus – icepic

Tillgängliga kurser:

Bildjakt färg – Nya bildmotiv

Porträttera en vän nära o kära

Klicka på länken läs och beställ till dig själv eller ge bort som present!

Ps. Utmana dig med professionell bildanalys av mig på era bilder. Finns som tillval och även konsultation genom telefon!

Här är ett exempel på ett härligt porträtt av min dotterdotter Angeli fullt koncentrerad på sitt spel. Jag störde henne efter att jag sett ljuset och håret och snabb gått efter kameran. När hon tittar upp för att bemöta min fråga skjuter jag blixtsnabbt. Ett klart lyckat skott som ger mig hennes utseende och personlighet på en och samma ruta! Detta är allt annat än tur och jag förklarar närmare hur du kan göra och lyckas med den här sortens porträtt bland flera..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.