Bildjakt Färg-Nya bildmotiv 4

Publicerat

Distanskursen finns nu att köpa för 495 kr. Eller om du redan köpt en tidigare version 1-3 så kan du mejla mig ditt deltagarnummer samt när du köpte den så returnerar jag den här uppdaterade versionen gratis.

Fotografering är att berätta med bild. När du riktar kameran mot ett motiv rakt av och trycker av blir det dokumentation, ett fotografi av verkligheten med det du ser framför dig. Den här kursens övningar lär ut hur du fotograferar för att åstadkomma mer visuellt intressanta bilder med hjälp av kamareavinklar och bildkomposition.

Färg – Nya bildmotiv visar vägen genom att få dig att tänka till före, under och efter fotografering.

På så vis kan fotoövningarna förankras medvetet med varje detalj och aspekt. För att utvecklas behöver vi kunna analysera och sätta fingret på allt som du tänkt och genomfört. Enkelt och logiskt kan tyckas men om vi inte vet hur frågorna lyder följer aldrig de avgörande svaren.

Köp kursen nu i Juli till premiärpris 295 kr. Så har du en rolig och intressant sysselsättning varhelst du befinner dig på semesterresa eller kanske sommarstugan. Mejla köp till marcus@icepic.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.