Black & White Foto workshop Tallinn

16 september, 2022

Black & White photography workshop weekend. 24-28 Nov 2022.
Det här blir en fulladdad foto-weekend med inriktning på Svartvit fotografering & bildbehandling i Tallinn Estland. Kryssning – Härligt skönt Spa hotell för relax. och mycket mer därtill. Allt inkluderat i kursavgiften 9850 kr.

Vår huvudinriktning blir stadsmotiv och cityscapes i Tallinn Old Town. Men vi har också bonusmotiv som matfotografering och Showfotografering med scenljus och allt annat som vi kommer på när vi ändå är igång. Det är mycket bra för framkallningsprocessen att jobba med bilder från olika ljusförhållanden. På så vis får vi bredd och bra spann kring gråskalans möjligheter och karaktärer.

Här ovan (klicka upp bilderna för att se 100%) från min researchresa i Augusti har jag prickat in Mulet väder, Filtrerat ljus under markisen, Starkt hårt solljus samt Blandljus med mjuka och hårda skuggor.

Vill du vara med sätter du upp dig på listan snarast då vi behöver boka färja, hotell och konferensrum senast sista September. I skrivande stund finns två preliminärbokningar. Läs mer här på kurssidan och mejla mig.

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.