Dekorera med fotokonst!

Publicerat

Jag jobbar för fullt med att framkalla bilder ur mitt enorma arkiv. Just nu i skrivande stund hjälper jag med att inreda en restaurang på Kungsholmen med riktigt fräna gatufoto-bilder i både svartvit och färg. Detta kommer att bli en plattform för mina fotografier likt en utställning för gästerna att ta del av.

Har du också en butik, Café eller utrymme där människor vistas så hör av dig till mig så kan vi göra en liknande win-win deal. Du betalar för materialet och äger därmed dessa unika tavlor och jag får synas med min fotokonst tillsammans med en presentation om mig som fotograf och min nya fotoposter shop här på hemsidan. Prisexempel för 10 monterade fotoposters i klassiska ramar i varierande storlek ca: 10-12000 kr. Min hjälp står till ert förfogande. Kontakta mig via telefon eller mejl här //Marcus Hör av er snarast medan detta är möjligt att genomföra.

Bilderna ovan är några exempel på teman som det finns rikligt motiv av i arkivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.