Katarina kyrkogård Södermalm

Publicerat

När jag skapar kreativa bilder tar jag hjälp av min fantasi och associationer från upplevelser eller filmer som gjort intryck med känslor och stämningar. Fotografier blir till en berättelse likt en kortfilm samfattad till en bildruta. Poängen med att finna dessa bilder i din idébank är nödvändiga så att du kan se bortom det du upplever på plats och istället fotografera medvetet mot din tilltänkta bildidé. Dina exponeringar kommer du då att göra efter hur du tänker dig bildbehandlingsprocessen som sluter cirkeln och det färdiga bildresultatet. Det är med andra ord till stor hjälp att ha en ungefärlig plan på vad du vill försöka åstadkomma. Den behöver inte alls vara definitiv utan mer som en riktlinje så du vet åt vilket håll du strävar. Om jag jämför med att köra bil mot ett särskild adress som jag färdats förut kan jag luta mig tillbaka och köra bekvämt och njuta av turen. Alternativt känna stress och kanske osäkerhet på grund av att jag inte hittar eller kan vägen. //Marcus -icepic

Uppdragfotografering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.