Förbättra din förmåga att Se genom att göra

Publicerat

genom att inspireras av någon som visar vägen till vad som är fotografiskt möjligt. Att spana runt på nätet för att samla bildidéer i hopp om att finna nya sätt att fotografera tar alldeles för lång tid att lära sig genomföra på egen hand.

Det är klart svårare att lära sig se genom att betrakta vad andra gjort jämfört med att göra och lära utifrån vad du själv åstadkommit bildmässigt.

En av övningarna på temat gatufoto går ut på att fånga karaktärer nere på stan. Har du som deltagare fotograferat en del får du i uppgift att placera den spontana karaktären rätt i bildrummet med komposition som gör bakgrundsmiljön till en del av porträttet. Därefter kan övningen bestå i att fånga rätt steg, kroppsspråk och uttryck med hjälp av timing i exponeringsögonblicket.

Till helgen som kommer 12-13 Nov Visar jag vägen med tänk, förberedelser samt vad som gör skillnad och hur du kan fotografera för att lyckas. Läs mer här och boka till reducerad kursavgift 2995 kr. för två spännande kursdagar! //Marcus -icepic

Ps. Klicka upp bilderna för att se detaljer och helhet i 100%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.