Foto Grundkurs intensiv på lördag

Publicerat

Start 9:30 på Södermalm i Stockholm. Slut 16:00 den 26/2.

Metodiskt och pedagogiskt lär du dig din systemkamera med hur grundfunktionerna fungerar och gör för skillnad samt när och till vilka motiv de prioriteras. Slut med frågor och funderingar om du gör rätt eller om det finns ett bättre sätt en gång för alla.

I en liten grupp på max 5 deltagare startar vi på ett Café har en drygt timmes genomgång. Därefter flyttar vi oss ut och ni får tilldelade övningar att genomföra. Jag finns med helat tiden och ger er individuell hjälp med att göra rätt enligt 4 steg som alltid i fortsättningen kommer att ge er högst möjliga bildkvalitet var gång ni lyfter kameran. Läs mer här och boka med ett mejl. Deltagarkommentarer kan du läsa här.

Sofi här i bild från i lördags har gjort fotokurser med mig sedan 2013 och är idag en riktigt duktig amatörfotograf. Det har säker blivit ett tiotal fotokurser samt fotoresor till städer som Berlin, Paris, Hong Kong och Saigon. Men även Landskapsfotografering på Österlen samt Modellfotografering på en Bilkyrkogård i Värmland och inte att förglömma -Bildjakt distanskurs för Porträtt av nära och kära. Förutsättningarna börjar med att lära sig exponera manuellt som öppnar alla dörrar för vad fotografering verkligen kan erbjuda och göra för dig! //Marcus -icepic fotokurser 20 år 2021

Sofi Andersson Tack Marcus, sjukt kul och lärorika kurser. Kan varmt rekommendera dina workshops 👍😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.