Fotografera barn

Publicerat
Angeli
Angeli

Ända sedan jag grundade fotokurser för föräldralediga i Sverige 2008 har jag haft ett par tusen deltagare och därmed sett väldigt många bilder på bebisar/barn som sitter/ligger i barnvagn.
Alla mammor är som besatta av att göra söta bilder av sina barn och kanske särskilt den förstfödda, Inget konstigt med det. Nästa steg brukar naturligt nog handla om deras livsutveckling.

I helgen var jag och hälsade på barn o barnbarn. När man inte träffas så ofta pga avstånd blir man väl medveten om hur fort de växer och utvecklas. Så kallet att fotografera varje gång blir klart påtagligt. Roligaste och de mest uttrycksfulla bilderna får du genom att fånga ögonblick. För att lyckas renodla bilderna från övrigt stökig information så som en barnvagn eller annat som kan skapa konflikt med din berättelse bör du införskaffa ett fast objektiv på runt 35 mm. för en instegskamera med ljusstyrka 1:1,8 Gör detta i samband att du köper kameran och kom sedan på en riktig Grundkurs så du får lära dig att nyttja kamerans fulla potential.

Välkommen till mina fotokurser på Folkuniversitetet som sparkar igång i mitten av Augusti 2015

Ps En bra leverantör i Stockholm är Fotokungen.com Dom kan ställa de rätta frågorna till dig inför köp Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.