Fotografera hemma…

Publicerat

.. i vardagsrummet och i dina utomhusområden.

Låt inte dina tankar skena iväg åt alla möjliga håll för att finna inspiration. Öva fotografering hemma i vardagsrummet. Det blir inte bättre bilder av att du befinner dig på andra sidan Jorden även om det känns så för att resan eller platsen är spännande och ny för dig. Faktum är att om du inte klarar att göra bra bilder på hemmaplan så kan du inte det på annan plats heller.

Använd vintern till att göra kvalitativa bilder med omsorg och noggrannhet. Låt mig hjälpa och visa vägen med hur du kan gå till väga.

Min distanskurs Bildjakt Nya bildmotiv tar dig med på en fotografisk resa som går ut på att skapa fräna bilder av det du har framför dig. Det är alltså Du som är Fotografen – Berättaren och det är Du som gör bilden intressant. Detta fungerar endast för dig med ambitioner om att bli en bättre fotograf med ni andra som bara vill ha skoj och fotografera för att det är kul, glatt kan göra dessa övningar ändå.

Lär dig förstå hur kameran fungerar och hur den översätter dina motiv från hur du ser dom till att bli en färdig bild. Fotoövningarna ger dina bilder nytt liv och blir därmed roligare och intressantare för andra att vilja ta del av!

Har nu detta fångat din uppmärksamhet och du vill lära mer så har jag skapat två distanskurser som utmanar ditt fotograferingsflöde.

Bildjakt Nya bildmotiv – Porträttera en vän nära o kära. Klicka vidare till kurssidan här och läs mer ingående och beställ via mejl. Priset är 495 kr. för garanterat 40 timmar aktiva fotoövningar med tänk, resonemang och genomförande! Vill du mer finns även tillval som telefonkonsultation och bildanalys med professionell feedback. Eller köp båda så bjuder jag på bildanalys på en av dem.

Ps. Om du förälskat dig i foto kommer dessa kunskaper övergå till kärlek 🙂 //Marcus – icepic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.