Fotokryssning Stockholms skärgård

Publicerat

Vyer Landskap Bildbehandling & Cityscapes

Ålands skärgård

En kryssningsresa med fotografi som tema och workshop.

Mina fotokurser sätter alltid kunskap i centrum med ambitionen att genomföra relaterade fotoövningar under roliga och intressanta förhållanden.

En av de viktigaste ingredienserna för att bli bättre på att komponera bilder är att öva, öva, öva. Analysera och sedan öva med ny insikt och förståelse.

Stockholms skärgård

Med förnyat landskaps scenario var 10:e sekund håller vi motivationen vid liv och kan således skapa nya bildkompositioner i samma takt som om det vore gatufoto. Denna takt göra att vi har råd att dumma och klanta oss ordentligt. Vilket är en förutsättning för att lära var gränsen mellan ohållbara och mer kreativa lösningar går.

Blockhusudden Stockholm

Som deltagare får du ett strukturerat fotograferingsflöde som hjälper dig göra nödvändiga kompositions variationer av dina bildmotiv.

Vy Stockholms skärgård

Till vår bildanalys får du en lista med uppställda frågor som guidar vårt resonemang och diskussion i rätt riktning samt väger in kompositionsreglernas roll.

Skärgårdshus

Vårt nyfångade material använder vi dag 2 till vår genomgång av arbetsflöde i Camera Raw – Digital bildbehandlingsprocess med arbetsflöde för färg och svartvita bilder.

Vill du vara med på den här workshopen så mejla mig din intresseanmälan till marcus at icepic.se så returnerar jag datum så snart de är färdigställda.

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.