Skräddarsydda Fotokurser över en dag!

Publicerat
Maskros i Maj

För ganska precis ett år sedan hjälpte jag en framgångsrik Florist i Trosa. Hon åtar sig ganska stora arrangemang och önskade förbättra sina kunskaper i fotografering. För det mesta hyr hon in proffs då bilder skall ut i kommersiell media. Men verksamheten kräver som i alla branscher att du kan visa upp och förmedla dina kunskaper bland annat genom bloggbilder och inriktade blomsterarrangemang.

Blomsteräng

På hennes förfrågan gjorde jag en heldagsworkshop där vi övade på de avgörande kunskaperna för att fotografera blomster.

Blomsteräng

Inte för att jag kan blomster men jag blev klart inspirerad och gjord några bilder den sommaren till följd av vad jag lärde mig av henne! Det är så kul när man når ett ömsesidigt utbyte vilket ofta är fallet men lite mer påtagligt då det även här kretsar kring komposition.

Charlotte Gibeck in action

Roligt att möta dig och ditt engagemang under en fantastisk Majdag!

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.