Fotokurs 3-stegs utveckling privat

Publicerat

Det här workshopen vänder sig till dig som vet med dig att du vill utveckla dina fotografiska kunskaper som nybörjare eller proffs!

Deltagare Grundkurs intensiv
Deltagare Grundkurs intensiv

Kursen är fördelad på 4 Sammankomster med datum och takt som vi gemensamt bestämmer. På så vis missar du inget samt att de möjliggör för dig som behöver resa till Stockholm att planera in en kursdag i taget.

Kursen eller workshopen som den kanske borde kallas genomförs under en heldag med mig privat som regel mellan 10-16. Detta gör att vi tillsammans före start kan enas om vilken kunskapsnivå vi bör använda för att tillgodose dina intressen på bästa sätt.

Exempel på tre steg för nybörjare eller om du fotograferat ett tag men inte är riktigt säker på kamerateknik och kanske inte förstått fullt ut bildkompositionens möjligheter.

Steg 1 Grundkurs intensiv Steg 2 Bildkomposition visuell kraft och kanske denna som steg 3 Street Photography Avslutningsvis eller om vi väljer att lägga den här efter ett par sammankomster bestämmer vi tillsammans Professionell bildanalys av din portfolio

Kursavgift 14400 kr.

Skillnaden mellan att köpa en kursdag åt gången är att du får en lista med relaterade fotoövningar att genomföra på egen tid efter varje kapitel samt konsultation över telefon när du behöver.

För dig som kommit långt eller är yrkesverksam sätter vi upp en nivå på tre-steg som du väljer själv eller med min hjälp. Dessa kapitel behöver nödvändigt vis inte finnas med i det fasta utbudet utan kan lika gärna skräddarsys efter dina motivområden och andra önskemål som kan röra din yrkesinriktning. Här kan du läsa mer och se exempel Fotokurser skräddarsydda privat eller Yrkesinriktade Bilar, Sport, Event, m.m.

Välkommen till Strukturerade och pedagogiskt utformade workshops

Ps Mot tillägg kan denna 3-stegs utveckling genomföras i Göteborg eller Malmö eller där ni finner det roligt eller lämpligt. Det går till exempel alldeles utmärkt att göra 4 dagar i rad i någon häftig stad utomlands!

Fotograf Marcus Johansson

Avancerad kamerateknik i skarp situation
Avancerad kamerateknik i skarp situation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.