Fotokurs i Kompositon på lördag!

Publicerat

Bild:Stefan på fotokurs 29/9

Allting när man väl lärt sig att exponera korrekt handlar ju om att uttrycka sig i bild och hur man använder kameravinklar så att bilden blir mer intressant och når fram till betraktaren med ditt tilltänkta budskap. Komposition blir ju ofta till en personlig stil och kan många gångar knytas till kända fotografers alter bara genom att se bildens uppbyggnad.

För att komma till botten med det här så tar vi hjälp av några självklara kompositionsregler som grund och övar sedan in hur de olika bestånsdelarna bör förhålla sig till varandra i bilden för att nå maximalt uttryck och göra bilden riktigt bra som korrekt eller mer kreativ. Min struktur bygger på ett särskilt fotografisk tänk om hur du kan närma dig motivet för att nå det ena eller andra reslutatet. En struktur som öppnar upp dina sinnnen och förståelse för vad som gör skillnad så att du sedan kan änvanda dig av detsamma på alla motivområden.

De flesta av mina kurser genomsyras av tyngd på kompositionen men aldrig mer en att du klarar av att ta den till dig. Läs mer här om respekive kurs eller boka in lördag på en gång så att din fotografering kan vidgas och bli än mer rolig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.