Fotokurs Streetphotography imorgon 9:30-16:00

Publicerat

Bild: Södra station häromodagen

Pga av ombokningar finns ett par platser lediga som jag släpper till reducerat pris 990 kr (ord 1490)

Gatufoto är mycket bra fototräning om man bortser från hur roligt det är. Det tvingar upp alla dina befintliga kunskpar till ytan och du märker direkt vart det brister eller inte räcker till. Ta t ex fotot är ovan som jag gjorde för ett par dagar sedan bara för att jag var sugen på att fotografera. Det handlar om att Se och att förutse.
Ungefär så här gick det till – Jag ser perongen valvet linjerna och djupet i miljön och tänker att det kan bli till en bild i sig, Men jag vill ha något mer, Ett tåg i farten skapar lite liv och rörelse utan att stoppa upp djupet om jag använder mig av de sista vagnarna. Kanske kunde jag få lite mänskligt liv också om någon snällt ville passera samtidigt med tåget? Till min lycka kom en tjej med paraply och placerade sig precis perfekt i bildrummet. Och varför stanna där samtidigt passerar en annan till vänster om mig och en tredje borta till höger tar ett steg och skapar mer liv och djup. Perfekt om jag nu kan tima tåget snyggt också med rätt slutartid? Och Voila!

Så vill ni lära er mer om fotografering i miljöer spontantana ögonblick och medvetna handlingar samt snygga kompositioner så är det bara att anmäla sig till morgondagens kurs.
Välkommen!

Fotograf Marcus Johansson

2 svar på ”Fotokurs Streetphotography imorgon 9:30-16:00”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.