Fotokurser med icepic

Publicerat

Det är alltid skojigt eller åtminstone givande med fotoworkshops oavsett vem du väljer att göra den med törs jag säga.

Mina workshops går alltid ut på att ge er kunskap att bygga vidare på. Förståelse för hur kamerateknik och bildkomposition fungerar och hänger ihop oavsett bildkategori. Att lära sig kommunicera med bildspråk är minst lika omfattande som att lära sig prata ett främmande talspråk. Med det sagt kan jag med lätthet säga att motsvarande tid som 9 år i grundskolan skulle vara en bra grund för den som vill utvecklas på allvar. Bara för att ge er en liknelse kring varför de flesta bilder ser ut som de gör. Å andra sidan befinner sig de som betraktar och dömer bilder på samma nivå. Vilket gör det här meningsutbytet och poäng rätt överflödig för de flesta.

Och för dig som inte låter dig skrämmas av kunskapsbarriärer väntar mycket skoj med insikter och nyvunnen kreativitet som tillåter dig att nyansera rikare och glädjas åt detta dynamiska kommunikationsmedel!

Fotograf Marcus Johansson – icepic

Ps. En viktigt poäng enligt min filosofi är att inte har bråttom. En pusselbit i taget och det skall vara rätt pusselbit ger dig den där motivationen och glädjen som driver dig att vilja fortsätta och ropa efter mer. Sen går det väl inte av för hackor att jag alltid gör mitt yttersta för att det skall bli härligt socialt, spännande och roligt tillsammans med övriga kursdeltagare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.