Fotokurser utomlands 2012

Publicerat

Roliga & Genomtänkta workshops i Berlin – Paris – New York – Barcelona – Stockholm

Streetphotography
Går i Berlin 17/2 heldagskurs fredag. Paris 1/6 heldag fredag. New York 7/8 ingår i en 4 dagars workshop.

Gatufoto som vi kallar det på svenska är väl något de flesta människor ägnar sig åt åtminstone när de reser.
Det handlar ju om att berätta om livet och kulturen vi möter på främmande platser. Att fördjupa sig i kategorin mer än så blir onödigt.
Under de senaste 7 åren har jag ägnat min lediga tid till att fördjupa mig i ämnet till den grad att jag kanske inte lyft på alla stenar ännu men dock snuddat vid de flesta. Det här har lärt mig massor som den analytiska person jag är, vilket medför att jag även kan sätta fingret på alla pusselbitar och bromsar som vi vanligtvis vill förstå och förbättra så att vi kan och “vågar” fotografera det vi ser och önskar.

Den här kursen har övningsmoment som gör dig säkrare i självförtroendet och utvecklar dina kunskaper individuellt.
Vi är en liten grupp på max 6 deltagare med mig i spetsen så att ni ständigt kan få feedback och konsultera era bild idéer som dyker upp på näthinnan och i kameran. Till saken hör att jag även leder er till motivstarka områden som antagligen är värda kursen bara för att få se och uppleva!

Streetphotography kan alla ägna sig åt. En kurs som inte kräver några förkunskaper mer än att man är intresserad.
Och det är ju bara så häftigt för själen och utvecklande på samma gång för dig som ställer krav!

Läs mer här och hör av dig så hjälper jag till med hotell där vi andra bokat och övrig info

Fotograf Marcus Johansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.