Fundera på – Eller göra..?

Publicerat
Pancrast station London

Under mina första 8 dagar i London hade jag en kraftig idétorka på bildmotiv och saknade därför inspiration och en smula fotoglädje. Däremot trivdes jag som fisken med att bara vara. Att släppa taget om själva anledningen till vistelsen är många gånger väldigt klokt. Det innebär för egen del att jag finner glädje och ro bland andra ting som en resa kan bjuda. Goa vänner, spännande platser eller bara strosa och hitta Pubar med nya människor att surra med.

Kameran hänger ju ändå på axeln och är med mig oavsett. Avsaknaden av inspiration leder ändå till att jag gör bilder på ren rutin. Och som min far påminde mig om när jag som 18-åring jobbade mot enbart provisionslön. – Marcus du behöver aldrig oroa dig, – Du får alltid betalt för de arbete du utför! Belöningen i det här fallet är således dessa två street-bilder av intressanta karaktärer som jag fann i arkivet nu 8 år senare och som verkligen bidrar till vikten av bara “göra” istället för att fundera!

Notting Hill London

Fotograf Marcus Johansson #icepicphotography

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.