Gatufoto workshop nästa helg 14-15 Mar. till halva priset!

Publicerat

Street photography handlar ibland om att integrera med främmande människor. Jag brukar tänka att vi gör bilder tillsammans med dom vill vill avbilda. Sofi deltagare här i bild på min senaste Street-kurs i Vietnam får representera vad många av oss eftersträvar när det kommer till att kommunicera och bli ett med människor på gatan!

Gatufoto har ju så många grenar och oändliga variabler och behöver ju inte alls handla om att skapa kontakt. Det ingår dock alltid som frivillig uppgift av den enkla anledningen att det leder till större mod och självsäkerhet som medför att alla andra motivgrupper blir mycket enklare att våga genomföra.

Det är en fantastisk känsla med alla dessa mikromöten som leder till gemensam förståelse och förenar oss i härlig positiv energi!

Att härifrån ta steget till att fotografera obemärkt blir således mycket mera givet. – “Vågar du prata vågar du fotografera” Tipsade jag en Journalist på Falkenbergs tidning inför en artikel om min föreläsning på temat i Falkenberg.

Att göra bilder obemärkt som många gillar blir ju självklart en helt annan berättelse av det vi ser och uppfattar. Det känns mer jordnära och äkta från kulturen vi befinner oss i.

Här kan du du klicka vidare till kursen och anmäla dig om du vill vara med och göra Stockholm nästa helg! //Marcus (icepic)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.