Grundkurs intensiv i Februari

Publicerat

Endagskurs enligt följande datum 5, 19, 26

Du lär dig fotografera från grunden. Vi går igenom varje funktion separat som inte är fler än fingrarna på din hand och förklarar hur de fungerar med användningsområde . Du får öva in ett relativt enkelt stegflöde som säkerställer högsta möjliga bildkvalitet vid varje exponering! Låt säga att du trots detta inte riktigt förstår till 100% så kan du ändå tryggt förlita dig på att det strukturerade stegflödet gör jobbet åt dig tills begripligheten hinner ifatt och aha-upplevelsen blir ett faktum.

Så här uttryckte sig Camilla från kursen i lördags..

Tusen tack för en mycket pedagogisk kurs!!!Kan varmt rekommendera Marcus Johansson på Icepic och denna grundläggande kurs i fotografering. Jag var nervös när jag kom och rädd att jag inte skulle förstå men Marcus var oerhört pedagogisk och lugn. Inte en gång att jag kände mig dum. Han var väldigt lyhörd och jag gick ifrån kursen och hade faktiskt lärt mig de tekniska grunderna och hur kameran fungerar!

Med vänlig hälsning, Camilla Synnergren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.