Skapa djup och mer tryck i dina bilder

Publicerat

Lär dig även att skapa svartvita bilder i framkallningsprocessen. Klicka upp bilderna större och jämför. Den första bilden är oframkallad jpg direkt ur kameran. Jag tog det här bildexemplet för visa skillnaden med ett motiv målat på en platt vägg.

Gör en fotokurs med mig privat fördelad på två heldagar. Välj tema från fasta utbudet eller om du har egna önskemål som jag kan skräddarsy. Sammankomst två framkallar vi de mest intressanta bilderna. Vi utgår från din nuvarande kunskapsnivå och jag visar ett rationellt arbetsflöde som minimerar antal moment och suddar ut alla onödiga och besvärliga frågeställningar som man lätt ställs inför när man inte riktigt vet.

Kursavgift för dessa två dagar som naturligtvis inte behöver vara direkt efter varandra är 7200 kr. (ord pris 11600 kr.) under februari 2022. Köp presentkort så kan genomföra kursen närhelst det passar under året. Beställ med ett mejl till marcus at icepic punkt se

Ps. När du lärt dig mer om djup och gråskala i Photoshop kommer det att märkbart påverka din fotografering till det bättre!

//Marcus – icepic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.