Hong Kong Off the Wall

Publicerat

Street Photography som kreativ fotokonst.

Har precis avslutat två fotokurser i Hong Kong. Som brukligt tagit all min energi i anspråk. Placerar mig nöjd och belåten på trappen till ett av mina favoritstråk i Central-Soho på The Globe. Konstaterar att inget särskilt händer inte ens vid denna berömda välbesökta Graffiti -gatukonst vägg är det någon action. Dricker en kall Ipa från Nya Zeeland som smakar ljuvligt i värmen. Kreativiteten växer på mig med denna vägg som jag så många gånger betraktat likt många andra och tänker att jag borde göra något fränt och ställa ut på The Globe som välkomnar fotokonst. Sagt och gjort börjar jag skapa Street-art i stil med dessa nedanstående. Klicka upp för se korrekt. Det har med tiden blivit en serie som jag stolt vill visa upp. Men likt många andra projekt har det ännu inte blivit av. Roligt och utvecklande är det, Och kanske händer det vid nästa besök?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.