Stadsmotiv – Bilder som lockar ögat 21/8

Publicerat

Den här söndagen släpper vi loss våra kameror på Stockholm stad med start på Södermalm10:30. Kursavgiften är 1890 kr. med max 6 deltagare. Klicka upp bilderna för att se 100%

Stadsmotiv – Cityscapes går ut på att skapa fränt komponerade bilder av urbana miljöer. Här är det bara fotografen som ser till att motivet blir visuellt intressant. Vi kommer att gå igenom kompositionsregler och peka på hur de kan tolkas och används metodiskt. Vi rör oss runt i stan och jag tar er till platser och miljöer som är spännande och intressanta men också utmanande. Stadsmotiv är inte bara vyer utan även detaljer, stämningar och känslor. Det knepiga är att så fort man slarvar lite i hörnen så påverkas hela bilden till skillnad mot Tex porträttfotografering. Fotografen blir genom den här motivgruppen medveten om alla bildelementens funktion i positiv och negativ bemärkelse. Ditt sätt att Se och fotografera kommer att följa dessa insikter med vad du än företar dig fortsättningsvis.

Följ länken här och boka med ett mejl till marcus at icepic punkt se! Till Kurssidan

Stockholm är fantastiskt och oavsett väder så finns en hel värld av utsmyckade stationer under jord där vi kan söka skydd och plåta hur mycket som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.