Hong Kong Street Ny workshop Nytt koncept

7 februari, 2019
Bruce Lee

31 Oktober – 3 November 2019

Street Photography Story är ett nytt koncept med tänk och genomförande som jag lanserade för första gången november 2018 i Hong Kong.

Vår uppgift är att skapa ett dynamiskt och spännande bildspel med ca: 30-40 fotografier utifrån din upplevelse sammantagna intryck av staden.

Programupplägget kommer från analyser som jag gjort av duktiga fotografer genom åren som gjort positivt och negativt intryck med deras bildspråk. Utifrån min yrkesroll som bred fotograf har jag sedan adderat vad som gör skillnad och reducerat ner resonemang och genomföranden till pedagogiska och förhoppningsvis roliga fotoövningar.

Spetsa dina fotografisk kunskaper och berättarförmåga tillsammans med mig i ett dynamiskt och spännande Hong Kong! Klicka på bilden nedan och preliminärboka en av de 7 möjliga platserna.. 

Hong Kong Street Photography Story

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.