Mina fotografier pryder portuppgångar runt Avenyn

Publicerat

Jag refererar till tisdagens (15/12) blogg som handlade om detta uppdrag med fotokonst.

Anna Manteus
Anna Manteus

Nyligen ankommen till Göteborg hade jag en utsökt lunch med Wallenstams representant Inger V. på Brasserie Lipp kunde jag inte längre stilla min nyfikenhet över de bilder som jag producerade i våras i syfte att pryda 5 portentréer på Engelbrektsgatan. Anna M. som ansvarar för projektet tar emot mig på sitt kontor där jag tycker det framgår vad hon sysslar med och ber att få ta ovanstående bild. I nästa sekund blir jag snabbt förtjust i den tavla som ännu inte kommit upp på sin plats. Inte för att det är jag som är fotograf (jo, kanske lite) utan snarare över den glädje ett så här stort format väcker, foto på riktigt helt enkelt 🙂

Fotokonst av  mig :)
Fotokonst av mig 🙂

I detta ögonblick måste jag ju bara besöka adressen där de färdiga bilderna sitter uppsatta. Anna ger mig koden och är glad över att jag kommer iväg då hon har mycket att stå i. Dom där 08-orna slutar ju aldrig att prata 🙂

Ett stenkast från Wallenstams huvudkontor på Avenyn möter jag det första intrycket..

7319-Fotokonst-tavla-klocka

7338-Fotokonsts-spar-Tavla

7325-Fotokonst-tavla-klocka

Måste ju säga att det är gjort med professionell omsorg där inget är lämnat åt slumpen!
Jag möter också några hyresgäster och frågar naturligtvis vad det tycker spontant innan jag presenterar mig som fotografen 🙂 De tycker bilder är “göläckra” och blir mycket glada över min berättelse kring hur de är gjorda och var!

7329-Fotokonst-tavla-spar-hyresgast

Innan jag lämnade Anna lovade jag ta fram fler bilder för översikt till några andra fastigheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.