Mode Fashionweek i Sthlm

Publicerat

Bild: The Local Firm 28/8-12

Det här märket verkade vara det stora dragplåstret i år vilket jag förstår med tanke på det intryck gänget bakom gjorde för ett par år sedan.
Årets kläder var dock mera down to earth och den stora satsningen verkade ligga på inledningen till showen medan själva catwalken blev lite mer trist om jag nu som fotograf skall jämföra. Det är ju energin i framförandet som jag främst letar efter, något för slutbetraktaren som inte är där enbart för klädernas skull, det där lilla extra men nog så viktiga ingredisensen som vinner cirklar på vattnet.

Fotograferna längst fram slogs nästan om platserna (lätt överdrivet) Men det var trångt och vissa trodde att störst kamera går först eller prövade iaf den tanken som utgångspunkt Går det så går det 🙂

Att plåta modeller på catwalken är ju inte så där väldigt enkelt, Det flesta fotografer filmar nuförtiden och många andra dokumenterar rakt upp och ner. Men om man nu vill ta det lite längre dvs göra en bild som fångar betraktarens intresse oavsett hur modell eller kläder ser ut?
Det kan du lära mer om på mina fotokurser med intriktning på modell i miljö tex.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.