New York fotokurs 20-24 Apr 2022

Publicerat

Många har sagt “Only in New York” Ett uttryck som verkar hänga i tills man fattar varför. Ett annat uttryck är “En gång i New York alltid New York.” Något som också verkar stämma med i princip alla jag pratat med som ständigt åker tillbaka. Jag själv var aldrig intresserad av staden eller USA för den delen men får krypa till korset och instämma med övriga talare då jag sedan min första resa 2001 spenderat 28 veckor där fördelat på ett antal resor.

Om vi bortser från allt som rör våra personliga värderingar och fördomar i livet så är staden en levande fotostudio för den som älskar att fotografera. Här kan man alltid göra fräna bilder och behöver aldrig vara rädd för idétorka oavsett årstid, väder och vind. Visst jag har varit med om bättre fotografiska vistelser och resor med en smula mindre engagemang fotomässigt sätt men det har aldrig någonsin varit tråkigt kan jag försäkra.

Mina kursdeltagare har varit många som åkt för första gången men många fler som vet varför dom åkt dit. Under 4 dagar med mig Ons – Sön har vi ett tema varje dag som ni kan läsa mer om på kurssidan här. Samling Ons kväll avslut Sön lunch samt bonuseftermiddag – kväll med skyline fotografering av Manhattan för den som vill.

Det är 3 deltagare preliminärbokade i skrivande stund och det finns därmed plats för 3 till för full kurs. Jag hjälper er med tips om allt vi gör och behöver samt var jag själv kommer att bo där vi även startar och slutar våra kursdagar. Boendet är enkelt men på absolut bästa genomtänkta adress för allt vi kommer att företa oss även efter kurstid på kvällarna.

Vill du var med på denna 3-stegs utveckling så är det hög tid att preliminärboka. Ingen bokningsavgift. Jag informerar när kursen är startklar eller fulltalig och beslutar senast i Mars 2022 om den blir av eller ej. Jag utgår från att den kommer att bli av såvida inte regeringar trasslar till det med reserestriktioner.

Så häng med på vårens eller kanske årets ballaste fotoresa/workshop //Marcus som är sjukt taggad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.