Öva fotografering

Publicerat
Bildseende – Kamerateknik – Bildkomposition

Tänk efter ordentligt.

Hur ofta eller många gånger det senaste året har du varit ute med kameran för att öva på sådant som du önskar förbättra? Bildseende? Kamerateknik, Bildkomposition? För att nämna det mest grundläggande.

I den här hobbyn-aktiviteten finns ingen motspelare som ständigt ställer villkor på att du presterar ditt yttersta. De flesta hobbyfotografer som jag träffar drivs av lusten till att fotografera med utgångspunkten att det finns något som tilltalar framför kameran. Saknas det uteblir fotografering allt som oftast. Istället söker man upp tillfällen som kan erbjuda inspiration. Event, Resa, utflykter för att nämna något vi känner igen.
Nästa frågeställning blir hur många bilder blev du riktigt nöjd med? Utgångspunkten här är att du analyserar och har en vilja att bli bättre.


Nu under pandemitider är det helt perfekt att ägna sig åt att just bli bättre fotograf med eller utan min hjälp. Den kunskap jag besitter från min yrkesroll som mycket bred fotograf och 20 år som kursledare hjälper dig att sätta fingret på vad du skall öva på, hur och vilka ingredienser som avgör och lyfter fram dina bilder.
Gör en privatkurs med mig under en dag och låt min erfarenhet från tiotusentals analyser guida dig till vad som verkligen gör skillnad i den fotografiska bilden.


Ps. Fotografisk kunskap bygger du upp genom övning inte genom förebilder. Inspiration och framförallt kreativitet föds ur utökad kunskap som du lärt dig förstå och använda. //Marcus – icepic

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.