Porträtt plåtning eller fotokurs

15 oktober, 2012

Bild: Julia

Att göra porträtt i olika miljöer med olika ljus och förutsättningar är ju bara så kul!

Bilden ovan jobbade jag med ganska länge först när vi fotograferade tillsatte jag olika ljus i motljuset vilket föreföll det bästa för stunden för att få bra sting i hud och bakgrund.
Som avslutning har jag lärt mig att alltid jobba mot mitt bättre vetande och gjorde därför en serie utan några tillbehör i Raw rakt upp och ner bara. Resultater på bilden ovan ser du korrekt här… Sen kan man ju ifrågasätta syftet med ett sånt här porträtt? Och det är för mig en bild som håller att betrakta länge och som förmodligen växer sig starkare för varje gång jag tittar. Vi får väl se om den lever upp till det om några dagar eller veckor.

Kommentar

Fält markerade med * är obligatoriska.