Roliga & Genomtänkta fotokurser i New York

Publicerat

En 4 dagars workshop i New York 6-9 augusti 2012

Dag 1. Måndag 6/8 Arkitektur kreativa exteriörer

Arkitektur lär dig mycket om att ta ut bildrum, skapa balans mellan olika ytor och nivåer, låta linjer och ljus förföra, tänka kreativt och kvalitativt samt utföra fotografering som en yrkesfotograf.

Dag 2. Tisdag 7/8 Gatuliv (streetphotography)

Den här kunskapen tar dig sedan vidare till gatan för att fånga gatulivet spontant och kvalitativt. Här får du utöka din förmåga att “se” möjliga motiv och att förutse händelser och ögonblick och i samma stund föreviga det till ett tvådimensionellt foto! Det ställer sina krav på fotografen!

Dag 3. Onsdag 8/8 Kvällsljus-Nattljus New York City

Du lär dig vikten av en god komposition som är själva kärnan i nattbilder. Hur du bör exponera för att genomföra din bild idéer. Att göra snygga rörelsemoment så att bilden blir mer levande. Hur du planerar dina bilder i förväg med idé och utrustning så att du når önskat resultat.

Dag 4. Torsdag 9/8 Avslutning med bildanalys och diskussion kring teknik och komposition av era bilder. Kursavgift 4900 kr.

Att genomföra de här fyra dagarna i New York kommer att bli det häftigaste du gjort fotografiskt. Utöver alla dessa fantanstiska miljöer och männiksor Äter vi och dricker gott samt lägger in en del bonusmaterial så att upplevelsen blir total!
Antalet platser är begränsat till 8 så det är läge att prelimnärboka snarast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.