Slow Photography 100 intensiv 2020 Startar Feb-Mar.

Publicerat

Privat workshop som tar dig långt in i bildspråkets värld!

För dig med seriösa ambitioner och viljan att bli en duktig visuell berättare finns den här möjligheten. Tillsammans väljer vi ut var kursen tar sin början med kunskapsnivå där du befinner dig oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Fotografering kan enkelt liknas vid tal och skriftspråk. Låt säga att du behärskar Svenska hyggligt men vill lägga till Engelska, Franska, italienska, Grekiska och varför inte Spanska när vi ändå håller på? Detta är en av anledningarna till att många yrkesfotografer blir duktiga på sitt motivområde (språk), men kan som svensk förstå lite danska och norska.

Min professionella bana har från början varit väldigt bred under mer än 23 år och skulle väl med denna jämförelse liknas vid att jag pratar 7 språk näst intill flytande. Dyker det upp ett språk (motivområde) till knäcker jag koden som regel ganska snart.

Det fiffiga med det här upplägget är att du som deltagare aldrig behöver missa något avsnitt.

I detta nu utbildar jag en Officer för Försvarsmakten som avverkat drygt två tredjedelar av 200 studietimmar och blivit imponerande duktig jämfört med starten i September.

Läs mer här och se bildexempel. Hör gärna av dig med frågor eller bara funderingar så hjälper jag dig få en sammanställning av hur du kan utvecklas som fotograf!

Ps. Du kan även lägga till timmar eller en av mina workshops utomlands som Paris eller New York….

Marcus Johansson (icepic)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.